SİVAS / AKINCILAR - Şehit Onur Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Onur Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GÖNEN MAH. FİKRET TEKİN CAD. T.T ORTA OKULU BLOK NO: 52B AKINCILAR / SİVAS
Vizyon
1-Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2-Bilgiye ihtiyaç duyan ve bilgiyi güç olarak kabul eden, bilgiye ulaşmak için her koşulda çaba sarf eden, üretken bireyler yetişsin. 3-Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 4-Nitelikli birey ve kaliteli eğitim bizim için vazgeçilmez olsun. 5-Okulumuzda hem öğretenler ve hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
Öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi , kendine güven, yardımlaşma,paylaşma duygularını gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu,ailesine, çevresine,milletine faydalı,sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek.Öğrencilerimizi; demokrasinin temel ilkelerini benimsemiş, başkalarının hak ve hürriyetlerine saygılı birey olarak yetiştirmek için; NİTELİKLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VERMEKTİR.
08.30-16.40
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.