SİVAS / AKINCILAR - Şehit Onur Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili belgesel izlendi.

Mrt

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tüm Sivas'ta gerçekleştirilen kitap okuma etkinlikleri belirtilen günde ve saatte okunmaktadır.

Ara

Yorumlama gücümüzü paragraf sorularıyla bir araya getiriyoruz.

Sivas İçin Kitap Vakti

Ara

Dünya Engelliler Farkındalık Günü'nde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir.

Bu güzel çalışmayı yapan Nisanur SOLMAZ isimli öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencimizin akademik durumunu görüşmek, okulumuz ve öğrencilerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunmak, okul-aile işbirliği ve dayanışmasını sağlamak amacıyla 01.12.2021 Çarşamba günü veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Öğrencilerden öğle arasında saz dinletisi